Membres del projecte GERHYD de gestió de recursos hídrics al Senegal visiten les plantes pilot pel reciclatge de l’aigua al rentat de vehicles de Montfullà

25/05/2017 – La setmana passada vam rebre la visita d’una delegació de la Universitat Gaston Berger de Sant Louis (Senegal), representants de Fundació Món-3, Fundació Solidaritat UB, UB i Sedaqua en el marc del projecte “Contribució de la gestió durable dels recursos hídrics a Sant Louis, Senegal” (GERHYD). És un projecte de la Fundació Món-3 i la Fundació Solidaritat de la UB i la Universitat de Barcelona, amb finançament de l’AMB i l’Ajuntament de Barcelona. En el marc d’aquest projecte durant la setmana del 20 al 27 de maig de 2017 es va fer un intercanvi per visitar diferents projectes i actors clau en l’àmbit de l’aigua a Catalunya.

Van visitar les plantes pilot del projecte Life MinAqua pel reciclatge de l’aigua del rentat de vehicles, interessats en tot moment per conèixer els processos que s’hi duen a terme i l’opinió tant dels professionals com dels clients, respecte aquests sistemes.

Moltes gràcies per la vostra visita!

Leave a Reply

Darrera actualització

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?